Week de paddestoelen 20-30 minuten in ruim warm water.
Maak de broccoli en de bleekselderij schoon.
Verdeel de broccoli in kleine roosjes en snijd de stronk in dunne
plakjes.
Snijd de bleekselderijstengels schuin in repen.
Spoel de paddestoelen onder schoon water af, bewaar het weekvocht.
Snijd de taaie steeltjes weg.
Roer een sausje van de maïzena, de oestersaus, de sojasaus, de
suiker, de sesamolie en 11/2 dl weekvocht.
Verhit de olie in een wok of braadpan en pers de knoflook erboven uit.
Voeg de paddestoelen, de broccoli en de bleekselderij toe en roerbak ze
3-4 minuten.
Schenk het sausje erbij.
Breng het geheel op hoog vuur aan de kook en laat het meeste vocht
verdampen.
Lekker bij rijst en kipfilet.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |